Arvika

Arvikafestivalen logo

På grund av problem med cashflowet så blir det ingen Arvikafestival för mig. Men såhär hade mitt schema sett ut om jag hade tagit mig dit. Fyra till fem band om dagen är precis lagom om man ska hinna ha lite ölpauser också.

Torsdag

Fredag

Lördag

Den enda krocken jag skulle gräma mig lite över är den mellan Detektivbyrån och Håkan Lidbo kl. 20 på fredagen. Jag väljer dock detektivbyrån för att på emmabodafestivalen (som jag inte heller ska på) kunna säga att jag minsan såg dem på Arvika och att de var mycket bättre där.

One Response to “Arvika”

  1. […] Emmabodafestivalen går från klarhet till klarhet. Utanför ett litet samhälle mitt ute i den småländska urskogen arrangeras för andra året något som kan vara sveriges största electrofest. Tidigare år (1988-2007) var det ett indie-näste fyllt av rödvinspimplande shoegazers i 14-årsåldern, så icke fallet numera. Förra året missade jag bittert Justice när de rockade röv ute i mossan. Idag missar jag 2manydjs, the bloody beetroots, boys noize och detektivbyrån (som lär vara bättre än på arvika). […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: